WA:ŻYWO. Pasta z białej fasoli z siemieniem lnianym

to przepyszna pasta warzywna stworzona z najwyższej jakości składników, pochodzących od polskich dostawców. Delikatny smak białej fasoli uzupełniony siemieniem lnianym podkreśla charakter potrawy. Nasza pasta jest idealnym składnikiem wytrawnych kanapek i przekąsek. Pozbawiona sztucznych dodatków doskonale uzupełni dietę w cenne wartości odżywcze.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 

Tłuszcz (g):              

w tym kwasy nasycone (g):

Węglowodany (g):

w tym cukry (g):

Błonnik (g):

Białko (g):

Sól (g):

1072/256

19,4

1,5

13,9

1,7

4,8

4

2,22

Składniki:

Fasola biała 35%, seler, olej rzepakowy, woda, cebula, cebula suszona (siarczyny), pestki słonecznika, koncentrat soku z cytryny, koncentrat soku jabłkowego, sól, siemię lniane 0,24%, pieprz czarny mielony, kminek mielony.

 

Alergeny: 

Zawiera: seler, siarczyny. Może zawierać: gorczycę, mleko, gluten.

Propozycja podania:

Pasta jest idealnym składnikiem wytrawnych kanapek i przekąsek. Można spożywać samodzielnie.

Data minimalnej trwałości i warunki przechowywania:

12 miesięcy od daty produkcji.

Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w chłodnym (<25°C) i suchym miejscu (RH<65%).

Opakowanie musi być szczelne i nieuszkodzone.

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h.

Pochodzenie produktu:

Wyprodukowano w Polsce.

Skontaktuj się z nami!

JOYFOOD Sp. z o.o.
ul. Dąbrowskiego 207/225
93-231 Łódź

+ 48 42 672 25 28

kontakt@joyfood.pl

Znajdź nas na:

  • Facebook

© 2017 Joyfood Sp. z o.o.